Menü Bezárás

Levél a polgármesternek

Tisztelt Polgármester Úr!

Ezúton szeretnénk kifejezni őszinte tiszteletünket és egyben kifejezni hálás köszönetünket azért a nemes gesztusért,hogy 2021.08.25-én el látogathattunk az önök településére. Szeretnénk azt is kiemelni,hogy rendkívül megható és jóleső érzés volt nem csak látni,de átélni a felénk áradó tiszteletet,szeretetet,odafigyelést és azt a vendég fogadtatást amit felénk nyújtottak.
Nagy öröm volt mindannyiunk számára ,hogy meg tekinthettük a kékedi kiállítást a Polgármesteri Hivatalt a község könyvtárát és a település gyönyörű szemet gyönyörködtető táját,templomát ami maradandó élmény maradt számunkra.
Kérjük,hogy valamennyi munkatársa részére ,tolmácsolja a köszönetünket,mert munkájukkal a leendő közművelődési szakembereknek szereztek szép élményt,lelki és szellemi feltöltődést. Minden területen a legnagyobb gondossággal,odafigyeléssel,információval,idegenvezetéssel az alkalomhoz méltóan végezték munkájukat.
Kívánjuk,hogy fáradságos munkája a településük szépítése,közösségi élet lendülése,közösségek alakulása továbbra is erősítse lelkét ,hisz ez a szeretettel végzett munka visszahat.
Önnek és családjának,segítőinek jó egészséget és sok boldogságot kívánunk.
A további eredményes együttműködésben bízva,felelősségteljes munkájához ,áldozatos tevékenységéhez további sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel: A közművelődési aszisztensek
Nyíregyháza 2021.09.07


Tisztelt Kékedért Alapítvány!

Szeretnénk megköszönni a Kékedért Alapítványnak, hogy támogatásukkal lehetővé tették az óvodás gyermekek számára, hogy Füzérre kiránduljunk, ahol erdei állatokról készült kiállításra mentünk és fagylaltoztak a gyerekek.

Tisztelettel:

Takács Sándorné                           Szerencsi Lászlóné

Óvodapedagógusok

Hollóháza, 2021. június 17.


Tisztelt Kékedért Alapítvány!
Szeretnénk megköszönni a Kékedért Alapítványnak, hogy támogatásukkal lehetővé tették az óvodás gyermekek számára, hogy Kőkapura kiránduljunk kisvonattal. Valamint biztosították a Pálházi Kisvasút megállóig az utazást.

Tisztelettel:

Takács Sándorné                           Szerencsi Lászlóné

Óvodapedagógusok

Hollóháza, 2021. június 7.


Tisztelt Polgármester Úr!!

Köszönetet szeretnék mondani én magam és a csapattársaim nevében,hogy részt vehettünk a Kékedi Falunapon. Nagyon szépen köszönjük azt a szeretett vendégséget a fogadtatást ami minket fogadott. Köszönjük ,hogy részesei lehettünk ennek a fantasztikus eseménynek. Nagyon jól éreztük magunkat feledhetetlen élmény lesz ez a nap számunkra. Köszönet mindenért az NMI csapat 7 tagja.. “Együtt megvalósítunk mindent IS “.


Tisztelt Maczega Márton!

        Kaptam egy levelet, amelyet fontosnak tartok megosztani Önnel és munkatársaival.
        P. Lászlóné írja Szekszárdról:
        “Kedves Gábor! Tegnap délután talán az életünket mentette meg. Hazafelé autóztunk a két gyerekemmel a Széchenyi utcán. Hívott a párom. A mobil a táskámban volt az ülésen. Sajnos, még nem vettem tartót. A táskára pillantottam és már nyúltam a telefonért, amikor kislányom, Zsófi rámkiáltott, hogy “Ne! Ne! Előre nézz!” Szerencsénk volt. Előttem hirtelen lelassított egy autó, be akart fordulni, és csak nagy fékezéssel tudtam megállni.
        Zsófi most olvasta a mobilveszélyekről szóló Figyelj, papa!* könyvet, amit a városi honlapról az apja töltött le. Este még nekem is felolvasott belőle egy humoros részt. Ha a kislányom nem ismeri a könyvet, talán nem szól rám. Sose szokott. Ezt a karambolt  sikerült elkerülni. Meg akartam köszönni. Kérem, írjon még sok ilyen könyvet! Üdvözlettel P. Lászlóné”
        Ezúton szeretnék ismét köszönetet mondani az OBB és az NBT nevében is azoknak az önkormányzatoknak, amelyek az ingyenesen letölthető baleset-megelőzési könyveim linkjét elhelyezték a honlapjukon vagy facebook oldalukon.        

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel
        Nógrádi Gábor


Tisztelt Polgármester úr!

Immár 13. alkalommal rendezi meg a Magyarországi Kárpát Egyesület és a Szent Jakab Zarándok Egyesület a Kazinczy emléktúrát. Ez Magyarország leghosszabb és egyik legnehezebb teljesítménytúrája és egyben futóversenye is. 2009-ben, Kazinczy születésének 250. évfordulóján rendeztük meg először, azóta élvezzük Kéked vendégszeretetét és azt a lehetőséget, hogy nappal és éjjel áthaladunk a községen. Az emléktúra illetve verseny célja nemcsak az emlékezés Kazinczyra, hanem az is, hogy távoli helyekről érkezve is a résztvevők megismerhessék Magyarország legszebb hegységét, a Zemplént a Sátor-hegyektől Nagy-Milicig, valamint szép településeit Füzértől Kékedig.

Nagyon köszönjük Maczega Márton polgármester úrnak, hogy ebben az évben is befogad minket és túrázóinkat, futóinkat. Külön köszönjük, hogy immár több éve megkönnyíti a túrázók haladását azzal, hogy lekaszáltatja a község határán a jelzett utat, amerre a kijelölt versenyútvonal vezet.

Üdvözlettel: Wehner Géza
a Szent Jakab Egyesület elnöke


Kedves Polgármester Úr! 

Ezúton szeretném megköszönni, hogy időt szánt rám és megszervezte nekem az interjúkat, nagyon jól éreztem magam Kékeden, nagyon kedves fogadtatásban lehetett részem. Szívesen térek vissza máskor is a faluba:).
Köszönöm! 
Flóra 

Tisztelt polgármester Asszony/Úr!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a nyugdíjazásom előtti felmentési időmet 2021. május 4-től megkezdtem.
Intézményünk az elmúlt nyolc évben összesen 331 kistelepüléssel kötött megállapodást a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer keretében való feladatok működtetésére. Igyekeztünk ennek szakmai tudásunk szerint jól megfelelni.
Köszönöm a kistelepülések vezetőinek az elmúlt időszakban nyújtott együttműködésüket, támogatásukat, bízom benne, hogy a jó kapcsolat a továbbiakban is megmarad az intézménnyel.

Tisztelettel és üvdözlettel:
Dr. Prokai Margit
igazgató


Kedves Polgármester úr!

A Rocksuli közössége nevében hálásan köszönjük az elmúlt hét együttműködését, a próbák és a koncert hátterének biztosítását.
Az elmúlt évtizedek leggördülékenyebb táborát sikerült így megvalósítanunk és reméljük élvezetes műsort adtunk Kéked közösségének.
Reméljük a vészhelyzet végeztével még jobban megszervezett zenés eseményt tudunk a 2021-es év nyarára összehozni.

Köszönettel:
Balogh Miklós Péter
Rocksuli Debrecen


Tisztelt Polgármester úr!

A Szent Jakab Zarándok Egyesület, a Magyarországi Kárpát Egyesület és a Magyar Túra és Terepfutó Szövetség nevében hálásan köszönjük, hogy szívesen fogadták a Kazinczy emléktúra versenyzőit és túrázóit, sőt a nehéz időjárási és terepviszonyok enyhítésére lekaszálták a Kékedre bejövő, sőt a kivezető utunkat is. Reméljük, hogy a falu nyugalmát nem zavartuk meg,  az útra kitett szalagokat a túra másnapján leszedtük.

Hálás köszönettel: Wehner Géza elnök, főrendező