Menü Bezárás

Levél a polgármesternek

Tisztelt Polgármester úr!

Immár 13. alkalommal rendezi meg a Magyarországi Kárpát Egyesület és a Szent Jakab Zarándok Egyesület a Kazinczy emléktúrát. Ez Magyarország leghosszabb és egyik legnehezebb teljesítménytúrája és egyben futóversenye is. 2009-ben, Kazinczy születésének 250. évfordulóján rendeztük meg először, azóta élvezzük Kéked vendégszeretetét és azt a lehetőséget, hogy nappal és éjjel áthaladunk a községen. Az emléktúra illetve verseny célja nemcsak az emlékezés Kazinczyra, hanem az is, hogy távoli helyekről érkezve is a résztvevők megismerhessék Magyarország legszebb hegységét, a Zemplént a Sátor-hegyektől Nagy-Milicig, valamint szép településeit Füzértől Kékedig.

Nagyon köszönjük Maczega Márton polgármester úrnak, hogy ebben az évben is befogad minket és túrázóinkat, futóinkat. Külön köszönjük, hogy immár több éve megkönnyíti a túrázók haladását azzal, hogy lekaszáltatja a község határán a jelzett utat, amerre a kijelölt versenyútvonal vezet.

Üdvözlettel: Wehner Géza
a Szent Jakab Egyesület elnöke


Kedves Polgármester Úr! 

 

Ezúton szeretném megköszönni, hogy időt szánt rám és megszervezte nekem az interjúkat, nagyon jól éreztem magam Kékeden, nagyon kedves fogadtatásban lehetett részem. Szívesen térek vissza máskor is a faluba:).
Köszönöm! 
Flóra 

Tisztelt polgármester Asszony/Úr!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a nyugdíjazásom előtti felmentési időmet 2021. május 4-től megkezdtem.
Intézményünk az elmúlt nyolc évben összesen 331 kistelepüléssel kötött megállapodást a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer keretében való feladatok működtetésére. Igyekeztünk ennek szakmai tudásunk szerint jól megfelelni.
Köszönöm a kistelepülések vezetőinek az elmúlt időszakban nyújtott együttműködésüket, támogatásukat, bízom benne, hogy a jó kapcsolat a továbbiakban is megmarad az intézménnyel.

Tisztelettel és üvdözlettel:
Dr. Prokai Margit
igazgató


Kedves Polgármester úr!

A Rocksuli közössége nevében hálásan köszönjük az elmúlt hét együttműködését, a próbák és a koncert hátterének biztosítását.
Az elmúlt évtizedek leggördülékenyebb táborát sikerült így megvalósítanunk és reméljük élvezetes műsort adtunk Kéked közösségének.
Reméljük a vészhelyzet végeztével még jobban megszervezett zenés eseményt tudunk a 2021-es év nyarára összehozni.

Köszönettel:
Balogh Miklós Péter
Rocksuli Debrecen


Tisztelt Polgármester úr!

A Szent Jakab Zarándok Egyesület, a Magyarországi Kárpát Egyesület és a Magyar Túra és Terepfutó Szövetség nevében hálásan köszönjük, hogy szívesen fogadták a Kazinczy emléktúra versenyzőit és túrázóit, sőt a nehéz időjárási és terepviszonyok enyhítésére lekaszálták a Kékedre bejövő, sőt a kivezető utunkat is. Reméljük, hogy a falu nyugalmát nem zavartuk meg,  az útra kitett szalagokat a túra másnapján leszedtük.

Hálás köszönettel: Wehner Géza elnök, főrendező