Menü Bezárás

Magadért Sportolj

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!
A Magyar Szabadidősport Szövetség ezekben a hónapokban zárja az EFOP 1.8.6 – 2017 kódjelű, Magadért Sportolj elnevezésű pályázatát. A 2020-ban kitört pandémia sajnálatos módon nem tette lehetővé, hogy az összes, projekt előtt eltervezett településre eljusson a Szövetség, de örömmel tájékoztatom arról, hogy az elmaradt mozgás aktivitások helyett kizárólag a projektbe bevont települések lakosságának készített a Szövetség 600 db edzésvideót és 200 db szakmai kiadványt annak érdekében, hogy ezzel is hozzájáruljon a lakosság egészség fejlesztéséhez.
Hogy izgalmassá tegyük ezt a projektzáró időszakot, 2021. június 1. és 2021. július 31. között egy versenyt is szervezünk a projektbe bevont települések között, amelynek a végén az 5 – lakosság arányosan – legtöbb regisztrációt aktiváló település sporteszköz támogatást kap a Szövetségtől.
Tekintettel arra, hogy a Szövetség a 2022 – 2027-es Európai Uniós fejlesztési időszakra is tervez pályázati programot, így reményünk van abban, hogy jövő évtől is lesz lehetőségünk együtt dolgozni Önökkel.
Csatolva küldök Önöknek egy-egy, az edzés videók online felületét hirdető plakátot, melyeket kérem helyezzenek ki a településük központi részein, és bátorítom Önöket arra, hogy minél többen regisztráljanak, és vegyék igénybe az online mozgástartalmakat! https://mozgaster.masport.hu

Jó egészséget, és minél több mozgást kívánva,
Üdvözlettel:
Czene Attila elnök Magyar Szabadidősport Szövetség