Menü Bezárás

A Kékedi Szépkorúak Társasága

A Kékedi Szépkorúak Társasága első találkozóját 2022. január 18-án 15.00 órától tartottuk meg, majd ezt követően minden keddi napra tervezzük az összejöveteleket.

A találkozó helyszínének Kéked közösségi színtere ad helyet.

A településünk közművelődési szakemberének Maczega Mártonnénak régi álma valósult meg, ennek a kis társaságnak a létrehozásával, ahol valamennyi idős lakos, családias környezetben, jó hangulatban töltheti el szabadidejének egy kis részét.

A közösség résztvevői a közösen megélt régi élmények, történetek felidézésével, elmesélésével és régi fotók nézegetésével tették még érdekesebbé a találkozókat. 

Az első együttlétet, a kötetlen beszélgetést egy kis finom teával és házisüteménnyel (almás pite) tettük még kellemesebbé.

2022 március 01-i nappal már a hetedik alkalommal valósult meg a találka, ahol ismét nagyon jól érezték magukat a mostanra már kialakult kis csapat.

Minden alkalommal más és más kínálóval, süteményekkel és ételekkel leptük meg a jelenlévő szépkorúakat.

Az elkövetkezendő időre sokféle érdekes, szórakoztató programokat tervezünk a társaságunk részére.

Kirándulásokat az országban, színházlátogatást, név- és születésnapi köszöntőket, húsvét és karácsony megünneplése, szabadtéri programok szalonnasütés és bográcsozás, saját receptjeik sütéshez – főzéshez.

Képgaléria