Menü Bezárás

Felhívás, Gönci Járási Hivatal

Tekintettel a veszélyhelyzet elrendelésére, illetve a koronavírus terjedésének megakadályozására, arra kérjük ügyfeleinket, hogy a járási hivatal ügyfélszolgálatain, valamint a kormányablakokban személyes ügyintézésre csak halaszthatatlan esetben jelenjenek meg.

Lehetőség szerint időpontfoglalással intézzék ügyeiket.

Az elkészült okmányokat az eddigiekkel ellentétben nem személyesen kell átvenni a kormányablakokban, illetve a postán vagy a kézbesítőtől, hanem levélküldeményként a postaládába kézbesítik azokat.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a 2020. március 12-t követően lejáró, a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos valamennyi hivatalos okmánya a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényes. Az okmányok megújítására jelenleg nincs szükség, azokat továbbra is használhatják (A magyar állampolgárral azonos megítélés alá esik azon EGT-állampolgár, aki állandó tartózkodásra jogosult, és ezt a jogát állandó tartózkodási kártyával igazolja).

A kormányablakokba történő időpontfoglalást a

– Gönci Kormányablakba a 46/795-257, és a 46/795-284-es telefonszámokon,

–  az Abaújszántói Kormányablakba a 47/795-253-as telefonszámon kérhetnek.

Az időpontfoglalásra az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleinknek rendelkezésére áll a Központi Időpontfoglaló Alkalmazás is (https://idopontfoglalo.kh.gov.hu).

A Foglalkoztatási Osztályon történő ügyintézésre a 46/795-687-es telefonszámon kérhető időpont.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ügysegédek településeken n történő ügyfélfogadása  szünetel.

A Hatósági és Gyámügyi Osztályon történő ügyintézésre az ügysegédektől szociális ügyekben

– Abaújalpár, Abaújkér, Baskó, Felsődobsza, Gibárt, Hernádcéce, Hernádbűd, Korlát, Pere, Sima településekről a 47/330-818-as telefonszámon,

– a többi település esetében a 46/795-682-es telefonszámon kérhetnek időpontot.

Gyámügyi ügyintézésre a 46/795-684-es telefonszámon állnak kollégáink az ügyfelek rendelkezésére.

Kérelmeiket a jaras.gonc@borsod.gov.hu  e-mail címre vagy postai úton is továbbíthatják.

Az ügyfélszolgálatokon történő személyes megjelenés elkerülésével a megbetegedés kockázata és a járvány további terjedése mérsékelhető, ezért kérjük, hogy személyesen csak különösen indokolt esetben keressék fel ügyfélszolgálatainkat.

Megértésüket köszönjük!

Gönci Járási Hivatal