Menü Bezárás

A Kékedért Alapítvány ismét kitett magáért….

A korona vírus időszakában sem csökkent a támogatási kedv a Kékedért Alapítvány részéről.

Kéked községben működő Falugondnoki kisbusz megérett a nyári tappancsok cseréjére. Hostisoczki István a Kékedért Alapítvány kuratórium elnökének felajánlását elfogadva, Piriczki Norbert alpolgármester 2020 május 19-én átvette a nyárigumi készletet 75.000,- Ft értékben, melyet tisztelettel megköszönt.

A kuratórium elnöke jó egészséget és balesetmentes közlekedést kívánt hozzá.

A községünk felvirágoztatásából is kivette a részét a Kékedért alapítvány.

Az alapítvány 50.000,- Ft értékben adományozott virágokat, hogy községünk tovább szépüljön és az itt élők minél szebb környezetben élhessenek.

Az átadás itt sem maradhatott el szó illetve képek nélkül, alpolgármester úr vette át és köszönte meg ezen támogatást is a kuratórium elnökének.

A községünk szebbétételéhez az itt lakók is nagyban hozzájárultak adományaikkal és segítségükkel a virágok ültetésével és gondozásával, amiért nekik is nagy köszönet jár.

Mivel három a magyar igazság, ezért községünk két újszülött gyermekének, a kuratórium elnöke, stílusosan a kislány babának egy rózsaszínű babaváró csomagot, míg a kisfiú újszülöttnek egy kékszínű babaváró csomagot 15.000,-  15.000,- Ft értékben adott át az alpolgármester úrnak, aki külön köszönetét és örömét fejezte ki.

Ezt követően a kisfiú újszülött babacsomagját az alpolgármester úr, jó egészséget kívánva adta át a család részére, míg a kislány újszülött babacsomagját az édesapja vette át, amit külön a facebook oldalán is megköszönt, melyet most itt is idézek.

„Köszönjük a babacsomagot a Kékedért Alapítványnak, Maczega Márton polgármesternek és Piriczki Norbert alpolgármesternek!”

Jamniczki Dénes édesapa

 

Tisztelt Hostisoczki István Kékedért Alapítvány Kuratórium Elnöke! 

Ezennel tisztelettel köszönöm a felajánlásokat, melyeket nagy szeretettel fogadtunk el és bízva további jó együttműködésünkben, továbbiakban eredményes munkát, sok sikert és jó egészséget kívánok a községünk lakói, önkormányzatunk és magam nevében!

Maczega Márton polgármester